Kardinaali on helppohoitoinen. Pyyhi pinta ja öljyä paistinpannu ja grilli kuumentamisen aikana. Ja sitten on aika laittaa ruokaa!

YHTEISÖLLISYYS

Kotimaista grillaamisen iloa vuodesta 2017, arvoinamme Yhteisöllisyys, Aito Tuli ja Design.

LUO YHTEINEN HETKI

Meidän mielestämme oikealla tulella tehty ruoka on parasta yhdessä. Siksi kehitimme Kardinaalin grillaustuotteet, jossa on mahdollisuus nauttia ruuan valmistamisesta ainutlaatuisesti yhdessä ystäviesi ja läheistesi kanssa. Koe tinkimättömän laadukas design, yhdessä grillaamisen lämpö sekä aidon tulen tunnelma ja voima osuvasti nimettyjen Loimu- ja Roihu-grilliemme kanssa.

Kardinaali-grillien historian ydin on yhdessä kokkaamisessa. Perustajamme Sakari ja Mika kokkasivat usein yhdessä, ja tämä ikimuistoinen yhteinen ruoanlaitto oli kokemus, jonka Kardinaali-pihagrilli tahtoo muillekin mahdollistaa.

LUOMASSA LÄMPIMIÄ MUISTOJA

Parhaat muistot, maukkain ruoka ja makeimmat naurut syntyvät yhdessä. Ruokailu voi olla perhettä, työkavereita ja ystäviä kokoava kokemus – paistamisesta pöytään asti.

Luo Kardinaali-grillin avulla kokemus, joka yhdistää ja ylittää perinteisen grillaamisen - luo läheisille säilyvä muisto yhteisestä, lämpimänä valaistuksena ison grillin palava liekki.

GRILLAUS ON PAREMPAA YHDESSÄ

Kardinaali-grillin pyöreä muotoilu takaa sen, että jokainen pääsee grillaamaan lempiruokaansa samaan aikaan muiden herkkusuiden kanssa. 

Grillaamisesta syntyy samalla ainutlaatuisen yhteisöllinen hetki. Hiili- ja puugrilliemme kaunis ja päänkääntävä design yhdistettynä elävän tulen luontaiseen vetovoimaan kokoaa aina ystävät ja perheet puutarhan keskelle.

Aito tuli

Design

Yhteisölllisyys