Kardinaali on helppohoitoinen. Pyyhi pinta ja öljyä paistinpannu ja grilli kuumentamisen aikana. Ja sitten on aika laittaa ruokaa!

AITO TULI ON IKUISTA

Kotimaista grillaamisen iloa vuodesta 2017, arvoinamme Yhteisöllisyys, Aito tuli ja Design.

TULEN JALO JA VILLI ELEMENTTI

Meidän mielestämme aito tuli on grillaamisen maagisin osa. Kardinaalin Roihu- ja Loimu-grillit palavat tästä syystä hiilellä ja puulla. Elävä tuli ja sen luontainen lähde varmistavat tasaisen paistopinnan, vangitsevat katseen ja makunystyrät sekä luovat kuumemman tulen. Kunnioitamme aidon tulen villiä ja vahvaa luonnetta, ja uskomme sen olevan grillimme kruunu.

Luo läheisille säilyvä muisto yhteisestä, lämpimänä valaistuksena ison grillin palava liekki. Kuten Kardinaalilla sanotaan: Aito tuli on ikuista.

TEEMME TULESTA PAREMPAA

Koe tinkimättömän laadukas design, yhdessä grillaamisen lämpö sekä aidon tulen tunnelma ja voima osuvasti nimettyjen Loimu- ja Roihu-grilliemme kanssa.

Hiili- ja puugrilliemme kaunis ja päänkääntävä design yhdistettynä elävän tulen luontaiseen villiin ja vapaaseen vetovoimaan kokoaa aina ystävät ja perheet puutarhan keskelle.

LUONTAINEN MUTTA HELPPOKÄYTTÖINEN

Joillakin puu- ja hiiligrillien harkitsijoilla nousee huoli huoltamisesta tai mahdollisesta vaikeakäyttöisyydestä. Kardinaali-grillit on suunniteltu yksinkertaisuus ja paras mahdollinen grillauskokemus mielessä pitäen.

Grilliritilä on helppo irroittaa tarvittaessa. Ennen paistamista lämmin levy puhdistetaan, esimerkiksi skrapalla. Levyn pintaan levitetään elintarvikekelpoista rasvaa, josta ylimääräinen pyyhitään pois. Rasva suojelee paistolevyä korroosiolta ja helpottaa sen puhdistamista.

Kun tuli/hiillos on kokonaan sammunut, voit poistaa tuhkat helposti pois pienellä lapiolla paistolevyn aukosta.

HIILI, PUU VAI KAASU?

Me Kardinaalilla uskomme aidon tulen ja sen luontaisempien lähteiden – puun ja hiilten – parantavan niin makukokemusta, grillaustuntumaa kuin myös kesäyön tunnelmaa.

Puulla grillatessa on uniikki tunnelma niin äänimaiseman kuin hajun ansioista, mutta etenkin makuun puulla on suuri vaikutus. Puun savu antaa kaikelle paistolevyn yllä puulla paistamiselle ominaisen maun, joka monille grillaajille on voittamaton. Hiilillä grillaamisessa taas ehdoton etu on niiden kuumuus ja tämän kuumuuden sinnikkyys, jolla saa aikaan hiilille ominaisia mureita ja maukkaita grillauspintoja ja kärvennyksiä.

Pihagrillin lämmitykseen parasta materiaalia ovat laadukkaat grillihiilet ja kuivat koivuhalot. Voit hankkia laadukkaat MARABU-grillihiilet 10kg säkissä suoraan Kardinaalin nettisivuilta.

GRILLAUSTARVIKKEET

Aito tuli

Design

Yhteisölllisyys