Kardinaali on helppohoitoinen. Pyyhi pinta ja öljyä paistinpannu ja grilli kuumentamisen aikana. Ja sitten on aika laittaa ruokaa!

AITO TULI ON IKUISTA

Kotimaista grillaamisen iloa vuodesta 2017, arvoinamme Yhteisöllisyys, Aito tuli ja Design. 

TULEN JALO JA VILLI ELEMENTTI

Meidän mielestämme aito tuli on grillaamisen maagisin osa. Kardinaalin Roihu- ja Loimu-grillit palavat tästä syystä hiilellä ja puulla. Elävä tuli ja sen luontainen lähde varmistavat tasaisen paistopinnan, vangitsevat katseen ja makunystyrät sekä luovat kuumemman tulen. Kunnioitamme aidon tulen villiä ja vahvaa luonnetta, ja uskomme sen olevan tuotteemme kruunu.

Luo läheisille säilyvä muisto yhteisestä, lämpimänä valaistuksena ison grillin palava liekki. Kuten Kardinaalilla sanotaan: Aito tuli on ikuista.

TEEMME TULESTA PAREMPAA

Koe tinkimättömän laadukas design, yhdessä grillaamisen lämpö sekä aidon tulen tunnelma ja voima osuvasti nimettyjen Loimu- ja Roihu-grilliemme kanssa. Hiili- ja puugrilliemme kaunis ja päänkääntävä design yhdistettynä elävän tulen luontaiseen villiin ja vapaaseen vetovoimaan kokoaa aina ystävät ja perheet puutarhan keskelle.

 Grillin lämmitykseen parasta materiaalia ovat laadukkaat grillihiilet ja kuivat koivuhalot. Voit hankkia laadukkaat MARABU-grillihiilet 10kg säkissä suoraan Kardinaalin nettisivuilta.

GRILLAUSTARVIKKEET

Aito tuli

Design

Yhteisölllisyys