Kardinaali on helppohoitoinen. Pyyhi pinta ja öljyä paistinpannu ja grilli kuumentamisen aikana. Ja sitten on aika laittaa ruokaa!

KOTIMAINEN PIHAN DESIGN

Kotimaista grillaamisen iloa vuodesta 2017, arvoinamme Yhteisöllisyys, Aito Tuli ja Design.

NÄYTTÄVÄ PUUTARHAN KESKIPISTE

Ruokaa ja grillausta rakastavat kaverukset alkoivat yhdessä ideoimaan parempaa grillin tuliteknologiaa. Perustajat Sakari ja Mika kokkasivat paljon yhdessä ja grillien tulilla oli usein mm. raakamakkaroita. Idean keskiössä oli vahvasti yhdessä tekeminen ja se, että ruoan valmistushetkeen mahtuisi mukaan isompikin porukka.

Kardinaalin hiili- ja puugrillien alkuperäisen designin idean ydin on nähtävissä lopputuloksessa; tyylikkäät pihagrillimme kruunavat pihan yksinkertaisella ja ajattomalla ulkonäöllään, yhteiseen kokkaamiseen suunnitellulla muodollaan ja koollaan sekä elävän tulen tuomalla tunnelmalla.

MUOTOILU JA MALLI

Kardinaalin puu- ja hiiligrillit ovat suunniteltu kestämään pohjoisen säätä ja kovaa käyttöä, sallimaan mahdollisimman monta kokkaajaa ympärilleen, mutta yhä säilyttämään pelkistetyn vaikuttavuutensa, joka kruunaa minkä tahansa pihan.

Tukeva jalka, jota kontrastoi kauniisti muotoiltu palomalja luovat grillille uniikin, minimalistisen rustiikkisen ja ympäristöön sulautuvan siluetin.

Leveä paistolevy varmistaa kaikkien herkkusuiden mahtuvan tekemään ruokaa ja liittyvän yhteiseen hetkeen, ja että grillin tähti – palomaljasta nouseva aidon tulen liekki – on aina pääosassa.

SUOMALAISTA DESIGNIA

Kardinaalin puutarhagrillit on suunniteltu ja valmistettu kokonaan Suomessa. Onkin itsestäänselvää, että Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu hehkuu jatkossakin näyttävästi Kardiinali-grillien menestystarinassa mukana.

Suomalaiseen hallaan ja helteeseen tottuneita, laadukkaita ja haluttuja grillejämme ei tarvitse kestävän suunnittelun ja kotimaisen corten-teräksen ansiosta erikseen suojata lumelta tai sateelta – grilliä voit huoletta säilyttää ja käyttää ulkona läpi vuoden.

KESTÄVÄÄ, KOTIMAISTA.

Koe tinkimättömän laadukas design, yhdessä osuvasti nimettyjen Loimu- ja Roihu-grilliemme kanssa.

GRILLIMME

Aito tuli

Design

Yhteisölllisyys