Kardinaali on helppohoitoinen. Pyyhi pinta ja öljyä paistinpannu ja grilli kuumentamisen aikana. Ja sitten on aika laittaa ruokaa!

KOTIMAINEN PIHAN DESIGN

Kotimaista grillaamisen iloa vuodesta 2017, arvoinamme Yhteisöllisyys, Aito tuli ja Design. 

NÄYTTÄVÄ PUUTARHAN KESKIPISTE

Ruokaa ja grillausta rakastavat kaverukset alkoivat yhdessä ideoimaan parempaa grillin tuliteknologiaa. Perustajat Sakari ja Mika kokkasivat paljon yhdessä ja grillien tulilla oli usein mm. raakamakkaroita. Idean keskiössä oli vahvasti yhdessä tekeminen ja se, että ruuan valmistushetkeen mahtuisi mukaan isompikin porukka.

Kardinaalin hiili- ja puugrillien alkuperäisen designin idean ydin on nähtävissä lopputuloksessa; tyylikkäät pihagrillimme kruunavat pihan yksinkertaisella ja ajattomalla ulkonäöllään, yhteiseen kokkaamiseen suunnitellulla muodollaan ja koollaan sekä elävän tulen tuomalla tunnelmalla.

SUOMALAISTA DESIGNIA

Kardinaalin puutarhagrillit on suunniteltu ja valmistettu kokonaan Suomessa. Onkin itsestään selvää, että Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu hehkuu jatkossakin näyttävästi Kardinaali-grillien menestystarinassa mukana.

Suomalaiseen hallaan ja helteeseen tottuneita laadukkaita ja haluttuja grillejämme ei tarvitse kestävän suunnittelun ja kotimaisen corten-teräksen ansiosta erikseen suojata lumelta tai sateelta – grilliä voi huoletta säilyttää ja käyttää ulkona läpi vuoden.

Koe tinkimättömän laadukas design, yhdessä grillaamisen lämpö sekä aidon tulen tunnelma ja voima osuvasti nimettyjen Loimu- ja Roihu-grilliemme kanssa. 

GRILLIMME

Aito tuli

Design

Yhteisölllisyys