Kardinaali on helppohoitoinen. Pyyhi pinta ja öljyä paistinpannu ja grilli kuumentamisen aikana. Ja sitten on aika laittaa ruokaa!

Toimitusehdot

 

Verkkokaupasta toimitettavien tuotteiden toimituskulut määritellään toimitustavan, tuotteen koon/painon sekä toimituskohteen etäisyyden perusteella. Verkkokaupan tuotteita voit tilata kotiinkuljetuksena tai noudettuna Kardinaali Group Oy:n varastolta.

 

Palauttaminen

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä. Maksettu summa hyvitetään tilillenne viimeistään 14 päivän kuluessa. Maksunpalautus tehdään aina käytetylle maksutavalle, ei tilisiirtona.

Kauppias vastaa palautuskuluista.

Palautettaessa tavaraa pyydä meiltä ohjeet puhelimessa tai sähköpostilla info@kardinaali.fi

Palautusehdot

Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Tuotteilla, jotka on valmistettu asiakkaan mittojen/värien mukaan, ei ole palautusoikeutta.

Mikäli palauttamisen jälkeen mahdollisesti saatu kampanjaetu tai rahtivapaus ei enää täyty jäljelle jääville tuotteille, huomioidaan se hyvitystä tehdessä. 

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Joskus  voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua.

Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto kuljettajan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee heti asiasta vahinkoilmoitus info@kardinaali.fi